Bloemengroet

De bloemen gaan met een groet van de gemeente naar fam. Jan Wachtmeester en naar fam Jans Benjamins.

Lief en Leed

Deze week geen namen in lief en leed maar we willen iedereen die zorgen ervaart om gezondheid, onderzoeken of behandelingen moeten ondergaan, verdriet of gemis ervaren veel sterkte toewensen.

Maar vooral bidden we iedereen de liefdevolle en troostvolle nabijheid toe van onze hemelse Vader.

Wilt u iets vermeld hebben in lief en leed, doe me een mailtje catharina@vanblankenelim.nl of bel 0528-351435.

Uitnodiging workshop verbouwing kerk 28 februari a.s.

Wilt u/wil jij ons helpen meedenken over de toekomst van onze kerk? Graag nodigen wij jullie uit voor de workshop op woensdagavond 28 februari a.s.

DAAD architecten organiseert samen met ons een workshop waarin onder andere de volgende thema’s aan de orde komen: verduurzaming, interieur, toekomstige functies, tuinaanleg/groen, zelfwerkzaamheden.

Graag zien wij u/jou op woensdagavond 28 februari a.s. om 19.00 uur!  Locatie: Dorpsstraatkerk.

.