Bloemengroet

De bloemen gaan deze zondag met de hartelijke groeten van ons allen naar de familie Hallink en de familie Prins.

Lief en Leed

Klaasje Guichelaar heeft vorige week maandag een nieuwe knie gekregen en is woensdag weer thuis gekomen, nu revalideren en oefenen. Klaasje heel veel sterkte en beterschap.

Heidy Nijwening voelt zich na de operatie van de nek hernia de ene dag beter dan de ander. Het heeft tijd nodig, maar het voelt wel beter dan voor de operatie. Heidy ook veel sterkte en beterschap gewenst.

Met Jolanda van Zwol gaat het ook nog niet zo goed, ze heeft nog veel pijn na het krijgen van de nieuwe knie. Jolanda we wensen jou veel geduld en beterschap en hopen dat het snel de goede kant op mag gaan.

Loes Heiner heeft naast alle gezondheidsklachten die ze al heeft, nu ook veel last van benauwdheid. Komende week zal ze daarvoor een paar keer door de longarts onderzocht worden.

Verder zijn er veel mensen in de gemeente die zorgen ervaren om hun gezondheid, en die onderzoeken of behandelingen moeten ondergaan, verdriet of gemis ervaren we willen hen veel sterkte toewensen. Maar vooral bidden we iedereen de liefdevolle en troostvolle nabijheid toe van onze hemelse Vader.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-1030x576.png

De fietstocht is ongeveer 20 km.
 


.