Bloemengroet 25 september

De bloemen van deze zondag gaan namens beide kerken met een hartelijke felicitatie naar mevr. Allie Snippe-Veldman, Mr. Pieterswijk 100a en met de hartelijke groeten naar Natasja van Zwol, Perebomenweg 20 en Mark van Zwol, Zondervanstraat 34.

LIEF EN LEED

We feliciteren Henk en Gerda Berkenbosch die afgelopen donderdag hun 50 jarig huwelijk mochten vieren. We wensen hen nog vele gelukkige jaren samen toe met Gods zegen.

We willen iedereen die zorgen kennen om gezondheid, onderzoeken of behandelingen moeten ondergaan of verdriet en gemis ervaren heel veel sterkte toewensen. Maar vooral bidden we iedereen de liefdevolle nabijheid van onze hemelse Vader toe.

Bericht van de diaconie:

Als gezamenlijke diaconie zetten wij ons de komende 2 jaar in voor een waterproject in Oeganda onder de noemer “Connected Church”.

Op maandag 3 oktober om 19.30 is er in de grote zaal achter de Hervormde kerk te Hollandscheveld een voorlichtingsavond hier over. Op deze avond is een team van Tearfund en bissschop Gaddie Akanjun van het district Kigezi van de Church of Uganda aanwezig. Zij zullen o.a. vertellen over het werken van Tearfund NL:

– Het belang van goed drinkwater (in Nederland en Oeganda).

– De rol van de lokale kerk bij de ontwikkeling.

– Presentatie en uitleg over het drinkwaterprogramma ,

– En de behaalde resultaten, enkele video’s over het programma.

Natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen.

Op deze wijze willen wij als diaconieën laten zien waar wij ons voor inzetten. Wij hopen u als gemeentelid dan te ontmoeten en dat u zo blijk geeft van uw betrokkenheid bij het werk van de diaconie.

De gezamenlijke diaconieën van de Hervormde en Gereformeerde kerken,

Protestantse evangelisaties Elim ,Geesbrug ,Hollandscheveld en Nieuwlande.

Opgave bij: Dinie Prijs,  tel.: 351820 en Ally Snippe  tel.: 351672

.