PKN nieuws 16 juni

Bloemengroet

De bloemen gaan naar Henk Prijs en Martha Koops.

Lief en Leed

Er zijn veel zorgen in onze gemeente.

Henk Prijs is zondag 10 juni met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Maandag is hij geopereerd en dinsdag mocht hij alweer naar huis. Hij voelt zich al veel beter. Henk we wensen je een spoedig verder herstel toe.

In de familie van HendrikJan Hummel is rouw, zijn broer is overleden. Vrijdag was de crematie. We wensen de familie Hummel veel sterkte met dit verlies.

Ook in de familie van Kees en Hilly van der Kooij is verdriet, hun (schoon)vader,Jan van der Kooij, is overleden. Hij wordt maandag vanuit de Dorpsstraatkerk begraven. Voorganger is Hans Lowijs. Kees en Hilly, veel sterkte, voor maandag, maar ook daarna.

Catharina van Blanken is jl. donderdag onverwachts opgenomen in het ziekenhuis te Emmen. Zij bleek een longembolie en een ontstoken been te hebben. Catharina, wij hopen dat je snel weer opknapt en naar huis mag.

Binnen onze gemeente zijn er meerdere gemeenteleden die zorgen hebben over hun gezondheid, die in afwachting zijn van uitslagen of behandelingen. We willen voor hen bidden en eenieder de liefdevolle en troostvolle nabijheid toewensen van onze hemelse Vader.

Mededelingen:

Verhuizing naar Zuidwolde

Via deze weg willen wij u op de hoogte brengen van onze verhuizing naar Zuidwolde op zaterdag 15 juni 2024. Wij hebben een prachtige tijd gehad in Elim op de Langewijk 1, het ouderlijk huis van Fini. Maar om gezondheidsredenen van Walraad (hartklachten) hebben wij een nieuwbouwwoning gekocht (minder onderhoud en een kleinere tuin etc.) waarin we gaan wonen vanaf juni 2025. Tot die tijd huren we een woning in Zuidwolde. Ook willen wij op deze manier graag iedereen bedanken van onze gemeente De Bron in Elim. We hebben met veel plezier ons kosterschap uitgeoefend, de preekvoorziening, bouwcommissie, rommelmarkt etc. en hierin veel mensen mogen ontmoeten om mee samen te werken aan de Kerk van onze Heer Jezus!

Wij wensen u allemaal alle goeds toe en graag tot ziens!

Hartelijke groeten van Walraad en Fini Guichelaar.

Wilt u iets vermeld hebben in lief en leed, doe me een mailtje catharina@vanblankenelim.nl of bel 0528-351435.

.